Mobilització a Barcelona per un millor finançament

Mobilització a Barcelona per un millor finançament

El pròxim dia 11 d’abril les entitats associades a l’AEES Dincat estan convocades a participar a una mobilització a Barcelona per exigir millores en el finançament tant dels CET com dels mòduls dels serveis assistencials. Aquesta mobilització respon a la voluntat majoritària per part dels associats, aprovada en l’Assemblea realitzada el passat 13 de març.

Ja hem comunicat al Departament d’Interior la realització d’aquesta mobilització i l’itinerari previst és: Delegación del Gobierno – Departament d’Economia – Direcció General d’Economia Social (veure recorregut). La mobilització començarà a les 11h i està previst que finalitzi cap a les 13.30h.

Per raons logístiques, totes aquelles entitats que estiguin interessades en participar hauran d’omplir aquest formulari.