Participació institucional

Considerem el treball en xarxa un element clau per al desenvolupament dels nostres associats i en conseqüència, per la millora de l’atenció i les condicions de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i en risc d’exclusió.

En aquest sentit, col·laborem amb altres persones i organitzacions, públiques i privades, per aconseguir una millor representació i defensa dels interessos del nostre sector.

 

Som socis de

La Confederació

La Confederació és l’organització empresarial que des de l’any 1997 representa a les entitats no lucratives – associacions, cooperatives d’iniciativa social i fundacions – que presten serveis d’atenció a les persones al nostre país.

PIMEC

PIMEC és avui dia la confederació patronal més representativa que representa i defensa els interessos de les micro, petites i mitjanes empreses (Pimes) i els autònoms de Catalunya.

Asociación empresarial para la Discapacidad (AEDIS)

Organització empresarial promoguda per Plena inclusión per a la representació i defensa dels drets de les entitats que es dediquen a la prestació de serveis d’atenció, assistència, educació, formació i integració laboral de les persones amb discapacitat.