NP | DINCAT celebra el compromís del Govern per garantir el 100% del pagament dels serveis d’atenció

NP | DINCAT celebra el compromís del Govern per garantir el 100% del pagament dels serveis d’atenció

DINCAT es mostra satisfeta després que aquest matí, el Conseller Chakir el Homrani, hagi anunciat la publicació d’una resolució que garanteix el pagament del 100% dels serveis socials, també d’aquells centres que han hagut de tancar arran de la situació de pandèmia.

Des de el sector de la discapacitat intel·lectual s’aplaudeix la mesura, així com també s’agraeix que el Departament hagi escoltat les nombroses veus del sector que demanaven una rectificació a temps, que no poses en risc la viabilitat de les entitats que ofereixen aquest servei.

D’altra banda, DINCAT remarca la necessitat de reconeixement a la feina dels equips professionals i de les entitats que estan prestant aquests serveis de suport i acompanyament al cent per cent de les seves capacitats i que per tant la decisió del Departament reforça el compromís mutu per a continuar treballant junts davant aquesta crisi sanitària.

Tot i celebrar la mesura, i considerar-la una molt bona notícia per fer front a la situació actual, DINCAT segueix reclamant la necessitat de dotar a tots els professionals del sector social i als usuaris dels serveis socials, dels materials de protecció necessaris i dels tests, per tal de garantir que l’atenció, acompanyament i cura de les persones es fan en unes mínimes condicions de seguretat.

DINCAT és la federació que agrupa 281 entitats socials i representa els drets de més de 30.000 persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies a Catalunya.

Descarregar nota de premsa

Deixa un comentari