Nova oferta formativa abril 2019

Nova oferta formativa abril 2019

Us presentem la nova oferta formativa del mes d’abril, pensada especialment per cobrir les necessitats de les entitats que presten serveis a les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament i a altres col·lectius en situació de vulnerabilitat.

ÀMBIT ASSISTENCIAL

Capacitació internacional Snoezelen, mòdul 2: aquesta formació s’emmarca dins del reconeixement i homologació de Capacitació Internacional en Estimulació Multisensorial i Snoezelen. El mòdul, a banda d’una part més teòrica, conté també tota una part pràctica d’exercicis de vivències a la Sala Multisensorial. Més informació

Parafílies i delictes sexuals: la formació s’orienta a l’aprenentatge i reflexió al voltant de les persones amb discapacitat que presenten delictes sexuals. Més informació.

La gestió intel·ligent de persones i situacions difícils: amb aquesta formació els participants podran millorar la seva capacitat de lideratge intern explorant les bases neurològiques dels estats i les reaccions emocionals que ens situen en patrons reactius poc funcionals. Més informació.

 

Deixa un comentari