Comunicat AEES Dincat a les Federacions d’Educació dels sindicats CCOO i UGT

Comunicat AEES Dincat a les Federacions d’Educació dels sindicats CCOO i UGT

En relació amb el posicionament i valoracions sobre la patronal i les entitats que representa, que s’han fet públics per part de les Federacions d’Educació dels sindicats CCOO i UGT, confirmem que es tracta d’una clara injúria, havent demanat als mateixos que rectifiquin i es retractin públicament.

Ens mostrem plenament en desacord amb les qualificacions que realitzen de forma gratuïta i dolosa contra les entitats del sector, sense cap mena de prova, les quals atempten greument contra l’honor de les mateixes, essent que amb aquesta actuació es fa molt difícil l’entesa entre les parts i les relacions negociadores.

Sortosament, tothom coneix a les entitats i és sabut que la majoria d’elles estan governades per mares, pares i familiars de les persones especialment vulnerables, així que la gravetat de les acusacions és encara major, resultant evident que sense les mateixes no hi hauria a Catalunya 9.000 llocs de treball per a aquests col·lectius.

Les entitats durem a terme totes les accions necessàries per a defensar el nostre bon nom, amb l’ànim de mantenir ponts oberts, negociar i, especialment, aconseguir que les Administracions Públiques compleixin amb les seves obligacions de finançament públic, com sempre hem fet. Cal centrar-nos en les accions per aconseguir la millora de finançament per garantir el dret al treball de les persones amb discapacitat i no distreure’ns en valoracions d’aquest estil.

No obstant això, palesar que ens congratulem de què per fi els sindicats es pronunciïn sobre aquest incompliment de finançament per part de l’Administració Pública, el que fins ara no havia ocorregut.

Descarregar comunicat

Deixa un comentari