Lots de Nadal col·laboratius

Lots de Nadal col·laboratius

Fa uns dies celebràvem el II Congrés de l’AEES Dincat en el que vam ressaltar la importància de cooperar i col·laborar per aconseguir objectius que de forma individual serien o més costosos o fins i tot impossibles d’assolir.

Durant el Congrés reflexionàvem també sobre la diferència entre aliances eficaces i exitoses, on les parts implicades cedeixen poder i comparteixen gestió; i aliances lights, com deia Antonio Cancelo, on les parts pensen més en què és el que poden guanyar que en el que poden aportar.

Aquesta setmana alguns mitjans de comunicació s’han fet ressò d’una col·laboració de les que considerem exitoses i que està protagonitzada per entitats associades a l’AEES Dincat. Un any més, diverses entitats de Catalunya han decidit sumar esforços i treballar plegades en l’elaboració i la comercialització de lots de nadal amb productes agroalimentaris de proximitat.

Es tracta d’un projecte que neix de les inquietuds d’aquestes entitats per oferir un producte de país, de qualitat i amb un objectiu social al darrere. Es tracta d’una aposta que afavoreix  la optimització de la comercialització, la logística i la distribució de productes i que els hi ha permès, a més, donar visibilitat a la seva tasca i traspassar la frontera dels seus àmbits d’actuació, incrementant així les oportunitats de mercat i la presència de marca.

Deixa un comentari