Nova oferta formativa desembre 2018

Nova oferta formativa desembre 2018

La proposta formativa de l’AEES Dincat continua creixent i durant el mes de desembre hi ha previstos dos nous cursos.

ÀMBIT ASSISTENCIAL

Creences i models mentals centrats en la persona: aquesta formació, adreçada a professionals d’atenció directa, té entre els seus objectius identificar creences personals, creences organitzatives limitants, promoure canvis de creences per orientar els serveis cap a models centrats en les persones… Més informació.

La prevenció de les emocions negatives com a risc psicosocial: un dels objectius d’aquest curs és conèixer quines són les principals emocions negatives que intervenen en el baix rendiment professional i la competència personal. Els participants podran treballar des de la perspectiva positiva per tal de poder minimitzar aquesta afectació i augmentar la capacitat personal de gestió quant a les emocions negatives es refereix. Més informació.

Deixa un comentari