4a Fira de consum responsable i d’economia social i solidària a Barcelona

4a Fira de consum responsable i d’economia social i solidària a Barcelona

Des del Comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Consum  de l’Ajuntament de Barcelona han començat a planificar la 4a Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària que tindrà lloc a la plaça Catalunya de Barcelona, del 21 de desembre de 2018 al 4 de gener de 2019.

La Fira té un doble objectiu:

– Ciutadania: donar a conèixer i facilitar el consum responsable, oferint productes de qualitat, de proximitat i/o elaborats amb condiciones respectuoses amb les persones i el territori.
– Entitats de l’Economia Social i Solidària: visibilitzar i enfortir a les entitats de l’Economia Social i Solidària de la ciutat compromeses amb el consum responsable i l’Economia social i Solidària i que realitzin accions de difusió i retorn social que ajudin a fomentar els valors de la Fira.

Desprès de l’èxit de les primeres edicions de les Fires celebrades, l’Ajuntament realitza una crida oberta a les entitats de la ciutat per a que puguin mostrar el seu interès en participar en la nova edició de la Fira. Busquen entitats de l’Economia Social i Solidària que puguin oferir productes, serveis i activitats que promouen i permeten practicar un consum responsable i/o de proximitat.

Més informació

Deixa un comentari