L’AEES Dincat ja és soci de ple dret d’AEDIS

L’AEES Dincat ja és soci de ple dret d’AEDIS

El passat mes de juny, a l’Assemblea General d’AEDIS es va aprovar la incorporació de l’AEES DINCAT com a soci de ple dret. Amb la nostra entrada, la representativitat d’AEDIS a Catalunya es realitzarà, a partir d’ara, a través de l’AEES.

Així, en l’actualitat AEDIS agrupa a 221 entitats de diferent naturalesa en tot el territori nacional. Representa a 468 associacions i empreses que presten serveis a persones amb discapacitat en residències, centres de dia, centres ocupacionals, centres especials de treball, centres d’educació especial, centres d’atenció precoç, habitatges tutelats, etcètera, en els que treballen més de 36.000 persones, 11.581 dels quals són treballadors amb discapacitat a centres especials de treball.

 

 

 

Deixa un comentari