Participa al BSWV 2018

Participa al BSWV 2018

El 20 de desembre es celebrarà una nova edició del Business with Social Value, un esdeveniment que ajuda a la transformació social de les empreses promovent conductes socials i sostenibles, afavorint la sostenibilitat econòmica dels Centres Especials de Treball i de les Empreses d’Inserció no lucratives.

Enguany l’AEES Dincat i Icaria Iniciatives Socials han signat un conveni de col·laboració gràcies al qual totes les entitats associades a l’AEES podran participar de forma gratuïta a l’esdeveniment.

Pels que és el primer cop que participeu, us informem que es tracta d’una jornada de networking on disposareu d’una agenda que podreu organitzar de forma activa a través de la web, mitjançant una contrasenya per accedir-hi. Si esteu interessats en participar-hi haureu d’omplir el formulari per cadascuna de les activitats econòmiques que realitzeu i que vulgueu vendre. Penseu que haureu de portar una persona per cada formulari (activitat econòmica) perquè tindrà una taula i una agenda pròpia. La data límit per enviar aquest formulari és el 9 d’octubre.

Formulari de participació

Si teniu qualsevol dubte podeu escriure un correu a jcalero@businesswithsocialvalue.org o contactar amb mjpujol@businesswithsocialvalue.org o amb ksauquet@businesswithsocialvalue.org

Deixa un comentari