L’AEES Dincat vol contractar un servei de comunicació

L’AEES Dincat vol contractar un servei de comunicació

L’AEES Dincat vol aconseguir impacte real a nivell comunicatiu i per això vol contractar un servei específic i especialitzat en aquest àmbit. Concretament, es requereix suport extern per orientar i dissenyar l’estratègia de comunicació de l’AEES Dincat i de les accions que desenvolupa, tant a nivell intern com extern.

Està previst que la contractació d’aquest servei de comunicació tingui continuïtat en el temps, però la demanda inicial serà d’un any renovable en els termes que es considerin.

Contingut de les ofertes

Les ofertes presentades hauran d’abastar totes les dimensions que l’ofertant consideri necessàries per aconseguir impacte comunicatiu, però com a mínim hauran de fer referència a la relació amb els mitjans de comunicació i a la difusió 2.0.

Totes les ofertes que es presentin hauran d’incloure una proposta d’orientació, disseny i execució de l’estratègia comunicativa fent referència, com a mínim, a:

  1. Tàctiques per aconseguir un impacte real en premsa i xarxes socials.
  2. Metodologia de treball, calendarització i abast del servei.
  3. Concreció de l’impacte real proposat, partint d’un mínim de 12 impactes anuals en mitjans de comunicació i presència diària a xarxes socials.
  4. Proposta econòmica.
  5. Experiència de la persona/organització en l’àmbit de la comunicació.

Terminis i forma de presentació de les ofertes

Les ofertes s’hauran de presentar a través del mail valvarez@aeesdincat.cat indicant a l’assumpte REF_Comunicació.

El termini per presentar les propostes finalitzarà el dia 16 de juliol del 2018.

Adjudicació

Les propostes seran valorades per la Junta Directiva de l’AEES Dincat. Els criteris d’adjudicació es basaran en la qualitat (65%) i en l’adequació del preu (35%).

Descarregar condicions de la demanda