La contribució del Tercer Sector Social de Catalunya als ODS

La contribució del Tercer Sector Social de Catalunya als ODS

La Confederació, entitat de la qual som membres, vol visibilitzar el Tercer Sector Social com a part del teixit empresarial català que contribueix a l’assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). L’assoliment dels ODS entronca directament amb els valors del Tercer Sector Social de Catalunya: organitzacions que des de la condició de sense afany de lucre i amb vocació de transformació social treballen per una societat més justa i solidària.

En aquest sentit, consideren necessari i oportú que les organitzacions del Tercer Sector Social puguin visualitzar les seves pràctiques de responsabilitat social participant a l’Observatori del Desenvolupament Sostenible, nascut amb l’objectiu de generar coneixement sobre el compromís de les empreses catalanes amb el desenvolupament dels ODS. Totes aquelles entitats interessades en participar-hi ho poden fer a través d’aquest enllaç.

El termini per omplir el qüestionari es tancarà el divendres 25 de maig de 2018.

 

Deixa un comentari