Jornada “Formació Professional per a l’ocupació i l’acreditació de competències professionals”

Jornada “Formació Professional per a l’ocupació i l’acreditació de competències professionals”

El pròxim dijous 26 d’abril es celebrarà la Jornada de Treball “Formació Professional per a l’ocupació i l’acreditació de competències professionals de persones treballadores amb discapacitat intel·lectual, trastorn mental o trastorn de l’especte autista”. La jornada està co-organitzada amb AMMFEINA i APRENEM i amb la col·laboració del Consorci de Formació Contínua de Catalunya i l’Institut Català de Qualificacions Professionals.

Durant la jornada, a banda de presentar el projecte pilot que li dóna títol, s’abordarà també el procediment per a l’avaluació de la competència professional en funció del procés integrat d’informació i orientació professional i el curs d’habilitació d’informadors/es, assessors/es i avaluadors/es.

  • Data: dijous, 26 d’abril de 2018.
  • Hora: de 10.00 a 13.00h.
  • Lloc: Sala d’actes de la Direcció General de Joventut.
  • Adreça: Calàbria núm. 147. 08015, de Barcelona (mapa).
  • Programa
  • Inscripcions

 

Deixa un comentari