Nova oferta formativa Març 2018

Nova oferta formativa Març 2018

Ja us podeu inscriure als cursos programats pel mes de març. Consulteu la programació i reserveu ja la vostra plaça.

FORMACIÓ EN L’ÀMBIT ASSISTENCIAL

Competències clau per la millora de l’eficàcia i eficiència personal: entre els objectius del curs destaca augmentar la productivitat personal, aprofitar les capacitats i la força de treball, gestionar i invertir millor el temps i l’energia professional, cuidar les sinèrgies i procurar una bona comunicació a l’equip i cultivar el lideratge personal. Més informació.

Programa modular PCP i comunitat: l’objectiu principal d’aquesta formació de caire transversal és constribuir a l’avenç cap a serveis més personalitzats i flexibles, més accesibles, més centrats en la persona i en el seu entorn natural. Més informació.

La síndrome d’Asperger. L’autista incomprès: amb aquesta formació els assistents coneixeran en profunditat aquesta síndrome i els funcionaments mentals propers, i aprofundiran en l’abortatge terapèutic dels pacients i en el suport a la família. Més informació.

El model centrat en la familia: les pràctiques professionals han anat experimentant una transformació cap a intervencions en les quals la família participa de manera activa durant la intervenció. Per això, en aquest curs es donaran a conèixer els principis i fonaments de les pràctiques centrades en la família i es facilitaran eines per dissenyar, planificar i intervenir establint un Programa Individualitzat de Suport Familiar (PIAF). Més informació.