Lots de Nadal amb valor social

Lots de Nadal amb valor social

Us presentem una aposta impulsada per un grup d’entitats de l’AEES: els lots de Nadal amb valor social. Aquesta aposta és fruit de la creació de noves línies de negoci amb valor social, la compra conjunta i la innovació social. Gràcies a l’establiment de sinèrgies, aquest grup d’entitats ha pogut optimitzar la comercialització, la logística i la distribució dels seus productes i, conseqüentment, ha pogut obrir noves portes i també incrementar les oportunitats de mercat i la presència de marca.

Amb l’adquisició d’aquests lots de Nadal estaràs fent una compra socialment responsable, sumant oportunitats i compromís social, i, a més, estaràs posant en valor la importància que té la cooperació entre les entitats no lucratives que promouen la inclusió sociolaboral i dissenyen productes que generen un alt retorn econòmic i social per a les persones i pel territori.

Entre els productes que configuren aquests lots de Nadal podreu trobar formatges, vins, galetes, cerveses, mel, melmelades i un ampli packaging de cistelles i caixes decoratives que faran que aquest sigui el regal perfecte per agrair el suport a tots aquells que han caminat al vostre costat al llarg d’aquest any que tot just acaba.

Podeu consultar el catàleg fent clic aquí.